保利阳江十里银滩室内设计

业主:广州市保利国贸投资有限公司
层数:地上2层
面积:室内面积1400平方米
竣工:2011年

Client: GuangZhou Poly International Trade and
Investment Co., Ltd.
Floors: 2 above ground
Total space: 1400 ㎡ (indoor space)
Completed in January 2011

项目位于风景优美的阳江海陵岛, 离海边只有百米之遥,以休闲渡假为设计思想.空间的处理以引
进室外的景观为前提,尽量减少室内的硬装修,适当在室内增加小面积的园林设计以加强室外的风景延续,在选材上也紧贴空间主题使空间体现渡假休闲之余也各具特色。

A mere hundred miles off shore, this project is located in the beautiful Hailing island of Yangjiang. As it was for vacation and entertainment, its design was based on “getting outside scenery inside” so that major internal decorations could be minimized. A moderate amount of small-size internal landscape was added as a continuation of the outside scenery. Material selection was diversified and at the same time adhered to the venue’s theme of relaxation and holidaying.

推荐到豆瓣